Na ovom blogu se možete informirati o izgledu neke gljive, području gdje raste, da li je jestiva, otrovna ili uvjetno jestiva. zato pročitajte ovaj blog da se ne biste zabunili u šumi i otrovali nekom vrlo sličnom gljivom koja je vrlo otrovna. Sve što piše na ovom blogu radite na vlastitu odgovornost. Hvala na posjeti.
srijeda, 24. listopada 2012.
Šampinjoni
Šampinjon je jedna od vrlo dobrih gljiva za uzgoj koji zahtjeva niz pogodnih uvjeta. Potrebno joj je toplina između 22 i 25 celzijusevih stupnjeva, vlažnost zraka od 85 stupnjeva do 95. Na mjestu gdje ih uzgajate mora postajat mogućnost prozračivanja zraka i mora se moči zagrijavati uz obavezno sterilne uvijete. Ova gljiva ima blag ukus a klobuk joj je bijel i vrlo okruglast. Ova gljiva je vrlo ukusna ali i zeznuta za uzgoj!
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar