Na ovom blogu se možete informirati o izgledu neke gljive, području gdje raste, da li je jestiva, otrovna ili uvjetno jestiva. zato pročitajte ovaj blog da se ne biste zabunili u šumi i otrovali nekom vrlo sličnom gljivom koja je vrlo otrovna. Sve što piše na ovom blogu radite na vlastitu odgovornost. Hvala na posjeti.
Stranice
▼
srijeda, 24. listopada 2012.
Šampinjoni
Šampinjon je jedna od vrlo dobrih gljiva za uzgoj koji zahtjeva niz pogodnih uvjeta. Potrebno joj je toplina između 22 i 25 celzijusevih stupnjeva, vlažnost zraka od 85 stupnjeva do 95. Na mjestu gdje ih uzgajate mora postajat mogućnost prozračivanja zraka i mora se moči zagrijavati uz obavezno sterilne uvijete. Ova gljiva ima blag ukus a klobuk joj je bijel i vrlo okruglast. Ova gljiva je vrlo ukusna ali i zeznuta za uzgoj!
Nema komentara:
Objavi komentar